Service Hotline
+86-18823755523
Новости
Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Пажљивим избором продукти, је најбоље за негу коже!

Како заштитити кожу, анти-старење је женско живот је најважније, добар изглед често доведе боље могућности девојке, како штитимо кожу? О , Марy, Гуангзхоу науке и технологије стручњаци, штити кожу од тривијалности, најважније одабрати препарате за негу коже лепоту!
Смо сазнали од многих вести, тренутно није доступна у многим козметици су супстанце које су штетне за кожу, боље козметика, најотровније супстанце, онда цемо да лепота у исто време, и можете да заштитите кожу од оштећења? У ствари, веома образован лепоте, не користе се у козметици за лепоту, али са ласерским опремом по лепоти, о Марy, Гуангзхоу науке и технологије специјализација опреме ласерски лепоте, овде смо да погледамо детаље ласер лепота опреме!
Мрља није само физичко и ментално здравље утиче на жене, је озбиљна препрека за будуца живот, пријатеље, посао, видљиве флеке да сврха мора поред тога. Са све веће опасности од мрље, научници традиционалне кинеске медицине у Кини, има флеку убица као здрављу жена, а док се време мења, спот више имају тенденцију да буду младји, многе младе жене су се придружили редова војске у пега. Ласери технологију Гуангзхоу ОЕМА отараси мрље, употреба селективног фототермалној ефекте, солидан пулс ласерске таласна, суоиењем ласер продире кожу врло глатко у лезија локације, као и да се третира болест лезије пигмента и због селективно, то јест, то је само за нормалне коже пигмент честице без оштећења.

Истрага
Send
Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса: Индустријски XинБаоYи ГонгМао Буилдинг,НО.32,Тхе 3 ХоуТинг село, СхаЈинг град, округ БаоАн, СхенЗхен град, 518000, Кина
Телефон: +86-18823755523
Факс: +86-755-27838931
Е-пошта: adia@menobeauty.com